google-site-verification=910VFGb_lb1AYvoFbMfr3Cb62O-ft-sgA90fTEsVha4 APPLE WATCH 8 ÖZELLİKLERİ
top of page

APPLE WATCH 8 ÖZELLİKLERİ



  • Apple Watch Series 8, farklı kişisel stillere uyum sağlaması için çeşitli kasa, renk ve kayışlar ile üretilmiştir. 41 mm ve 45 mm seçenekleri ile alüminyum ve paslanmaz çelik kasa seçenekleriyle karşımızda olan Apple Watch Series 8 alüminyum kasa renk seçenekleri Yıldız Işığı, Gece Yarısı, Gümüş ve Kırmızıdan oluşmaktadır. Paslanmaz çelik kasa ise Gümüş, Grafit ve Altın rengi seçenekleri ile tasarlanmıştır.














  • Apple Watch Series 8, büyük ve göz alıcı ''Hep Açık Ekrana'' sahip olarak ve dar kenarları ekran alanının köşelerine doğru genişletilerek kasasının kıvrımıyla zarif bir uyum yakalayarak tasarlanmıştır.

  • Hep Açık ekrana sahip olan Apple Watch 8 modeli bileğiniz aşağı doğruyken bile çok daha kolay bildirimleri okumanızı sağlıyor. Dokunma, yazma ve kaydırma hareketleri ise daha kolay daha rahat şekilde kullanımını sağlamaktadır.

  • Kenarlara kadar uzanan Hep Açık ekran tasarımında kullanılan inovasyonlar aynı zamanda çatlamaya, toza ve suya daha dayanıklı olması sağlamaktadır.


  • Apple Watch Series 8 modeli watchOS9 sürümü ile yeni özellikleri de beraberinde getirerek yeni Düşük Güç Modu özelliği ile pil ömrünü uzatarak Iphone ile beraberken 36 saate kadar dayanabilmektedir. Bu özellik sayesinde bildirimler dahil birçok sensörü ve özelliği geçici olarak devre dışı bırakıp sınırlayabiliyor.


  • Apple Watch Series 8'de bulunan yeni ve gelişmiş özellikler sayesinde sağlığınızla ilgili de daha detaylı bilgiler edinmenize yardımcı olarak sizi uyarır.

  • Uyku sırasında Apple Watch Series 8 vücut ısınızı doğru ölçümler yaparak size genel zindelik hakkında bilgi veren yeni inovatif ve sensöre sahiptir. Uyku sırasında aynı zamanda REM yüzeysel veya Derin uyku evlerinde ne kadar süre kaldığınız ve uyku sırasında ne zaman uyanmış olabileceğinizi size gösteriyor.

  • Apple Watch Series 8, sert bir şekilde düştüğünüz zaman bunu algılar ve hareket edemeyecek durumdaysanız yan düğmeye basılı tuttuğunuz zaman Apple Watch 8 cihazınız otomatik olarak acil servise bağlanarak olduğunuz konumu acil servisle paylaşır.















12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page