google-site-verification=910VFGb_lb1AYvoFbMfr3Cb62O-ft-sgA90fTEsVha4 Revize Ekran Nedir ?
top of page

Revize Ekran Nedir ?

Iphone'unuzun ekranını değiştirmek istediğinizde muhakkak duyduğunuz bir terim olan revize ekran'ı anlatacağız .


Revize ekranlar bir sebepten ötürü kullanım dışı kalan cihazların yedek parça olarak kullanılan ekranlarına verilen adlardır , ancak bir ekranın revize ekran durumuna gelebilmesi için hiçbir sorununun olmaması gerekir . Genellikle camları hasarlı olduğu için cam değişimi yapılmış olur.


Sorunları olan bir ekranın revize ekran olabilmesi için tüm sorunlarının tecrübeli bir ekip tarafından hasar tespiti yapılıp arkasından tamir işlemine alınmalıdır .


Elimizdeki ekranların kalitesine güvendiğimizin kanıtı olarak iPhone servis Kadıköy de yaptıracağınız revize ekran değişimlerinin 6 ay işlem garantisi sunuyoruz , yaptıracağınız tüm iPhone 8 ve üzeri cihazlara true tone özelliğini aktarıyor ve cihazınızda bilinmeyen parça hatası almanızı da engelliyoruz .


İnsanların revize ekrana yönlendirme sebeplerimizin başında performans geliyor , hiç bir yan sanayi ekran gerek dokunmatik gerekse görüntü kalitesi orijinal yani revize ekranın vereceği performansı veremez bununla beraber yetkili servislerde yaptıracağınız ekran fiyatının yanında ödeyeceğiniz miktar oldukça azdır.


Aklınıza takılan sorular ve daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz .

39 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page