google-site-verification=910VFGb_lb1AYvoFbMfr3Cb62O-ft-sgA90fTEsVha4 IPHONE EKRAN VE CAM DEĞİŞİMİ FARKI NEDİR ?
top of page

IPHONE EKRAN VE CAM DEĞİŞİMİ FARKI NEDİR ?

  • 2010 yılından itibaren firmamız cep telefonu tamiri konusunda profesyonel ve garantili bir şekilde hizmet vermektedir. Firmamız cep telefonları tamiri konusunda oldukça tecrübelidir. Yeni nesil ekranlar bildiğiniz üzere oldukça pahalıdır.




Iphone Ön Cam Değişimi: Ekranınızda görüntü var ve sadece ön camınız kırıldıysa sadece ekranınızın ön camını değiştirerek sizi yeni bir ekran maliyetinden kurtarır. Iphone ekranları 2 ayrı katmandan oluşmaktadır. Üstte dokunduğumuz cam, altta ise dokunmayı yöneten ve görüntü veren LCD ekran bulunur. Ön camınız kırıldığında dokunmatik çalışır ve ekranda görüntü vardır,




LCD ekran kırıldığında ise genellikle ,dokunmatikle birlikte bozulur aynı zamanda görüntünüz bozuk, veya yarım gelebilir. Eğer iç ekranınız sağlam ve dokunmatiğiniz çalışıyor ise sadece öndeki camı değiştirmek yeterli olacaktır.

Iphone cam değişimi faydaları: Telefonunuzun orijinalliğini korur ve ilk günkü gibi kaliteli görünüm sağlar.


Iphone Ekran Değişimi: Cihazınızın darbe sonucu kırılması veya ön camınızın sağlam olup dokunmatiğinizin bozulması ve ekranda lekelerin belirmesi sonucu 'ekran değişim' işlemi yapılmaktadır. Tamamen sterilize edilmiş ortamda profesyonel ekipmanlarla yapılmaktadır, işlem sonucunda telefonunuzdaki veriler kaybolmadan işlem gerçekleşmektedir. Iphone ekran değişimi, alanında uzman, sertifikalı teknisyenlerimiz tarafından özenle yapılmaktadır.

Teknolojik ve sterilize ortamda gerçekleşen ekran tamiri cihazınıza görsel olarak ve yazılımsal herhangi bir zarar vermeden kısa süre içerisinde yapılıp tarafınıza teslim ediliyor.

Bazı ekran onarım değişim işlemlerinde cihazların darbe durumuna göre sahibinin tespit edemediği arızalar olabiliyor.

  • Yanlış kullanım veya yaşanabilecek her türlü kaza anlarında çizik, çatlama gibi istenmeyen durumların oluşması ekran deneyiminin zayıflaması anlamına geliyor. Dolayısıyla yapılması gereken şey, dikkatli kullanmak ve baskı gibi durumlarla ekranı zorlamamaktır. Çiziklerin çoğalması veya çatlamaların, kırılmaların meydana gelmesi halinde ekran değişimi yapılarak ekrandaki problemler giderilebilir.


EKRAN DEĞİŞİMİ SONRASI FACE ID ÇALIŞIR MI?

  • Face ID özelliği cihazınızda işlem öncesinde çalışır durumda ise ekran değişiminden sonrada çalışır halde olur. Ekran değişimi sonrası Face ID çalışmama durumuyla karşılaşıldığı takdirde yapılan işlem sırasında oluşan hata kaynaklı olmaktadır.


İŞLEM ORTALAMA 2 SAAT SÜRMEKTEDIR.


  • Ön camı değişimi ortalama 2 saat sürmektedir. Kadıköy'e bulunan teknik servisimize geldiğiniz takdirde bekleme alanımızda kahvenizi yudumlarken cihazınız kısa süre içerisinde hazır olacaktır. Cihazınızın temizlik işlemleri de firmamız tarafından ücretsiz olarak yapılarak telefonunuz hazır bir şekilde teslim edilir.


28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page